Home > Klassen > L6B >

L6B

Juf Annelies L.

Nieuws uit de klas


Foto's bosklassen

Kijk naar beide klassen voor mooie herinneringen aan de fantastische bosklassen.
groetjes, juf Lien en juf Annelies

Generic placeholder image

Bosklas dag 3 nog een toppertje van een dag!

Hallo, hallo,
Wat een fantastische dag hebben we er weer opzitten. Het is bijna klokslag twaalf terwijl ik dit zit te typen... Ja, lieve ouders, jullie kinderen zijn echte fuifnummers, dat mag zeker gezegd worden. Er zat ambiance in de party van de eerste tot de allerlaatste minuut. En dit na een rijkelijk gevulde dag met toffe activiteiten. We deden een wandeling aan de hand van brieven van een gesneuvelde Britse soldaat Walter Alfred Stokes. Iedereen was geboeid en werkte op en top mee.
Daarna de handen uit de mouwen op de bioboerderij. Zalig rijden op Gaetan, het semi-gepensioneerd boerenpaard en enkele ezeltjes. Aardappelen planten hebben onze zesdeklassers nu ook onder de knie. Stallen uitmesten, geiten en schapen verzorgen, in de wei zetten... en enkele ontsnapte kleine lammetjes te pakken krijgen. De last post... een kippenvelmoment met extra muzikaal moment door een Brits kinderkoor.
Ja, mama's, moekes en papa's,... de kinderen zijn moe, maar hebben een fantastische dag achter de rug. Momenten om nooit meer te vergeten.
Voor nu... slaapwel. We hebben ons bedje verdiend!
foto's bij beide klassen!
slaap wel! De juffen

Generic placeholder image

Bosklas: tweede dag: droge topdag! 17 regendruppels gevoeld, maar ook warme zonnestralen!

Foto's te bewonderen bij beide klassen. Juf Lien is reporter van dienst.
groetjes!
Juf Lien en juf Annelies

Generic placeholder image

Bosklas: eerste dag: droge topdag!

Hallo hallo,
Vanmorgen vertrokken we met enthousiaste zesdeklassers. Hun stralende glimlach op hun gezicht, zorgde voor ... jawel... zonnestralen! Vanmorgen tussen enkele regendruppels gestapt, maar dat kon zeker onze pret niet bederven. De Kemmelberg hebben we ondertussen al in onze kuiten gevoeld. Vanmiddag stapten we langs kruiden en stenen, waar kruidenvrouw Renata ons heel interessante dingen wist bij te brengen. Aan het gegiechel en gelach te horen, was het super. Daarna toffe sportactiviteiten, begeleid door onze twee extra juffen, waren ook een schot in de roos.
Nu zitten we fris gewassen in onze pyjama voor onze avondactiviteit. Het keukenteam van de Lork zorgde voor heerlijke maaltijden. Alle bezorgde mama's... We hielden jullie schatten goed in het oog en iedereen heeft flink zijn buikje rondgegeten.
Morgen hopelijk weer droog weer!
Foto's zijn te vinden bij zowel klas A als klas B. Morgen is juf Lien (L6A) reporter van dienst.

Generic placeholder image

sneeuwpret in het zesde fun, fun, fun... let it snow!

Toffe foto's te bekijken van alle zesdeklassers uit beide klassen. Creatief aan het werk met sneeuw. Een leuke sneeuwman en een ice mountain als resultaat!

Generic placeholder image

Sportieve kids te bewonderen! De zesdeklassers: op en top sportief!

Hallo iedereen,
Neem snel een kijkje om alle zesdeklassers in hun sportoutfit te bewonderen.
Groetjes,
juf Lien en juf Annelies

Generic placeholder image

Toffe en zonnige sportdag!

Hallo zesdeklassers,
Juf Lien en ik hebben gisteren onze ogen uitgekeken. We hebben genoten van jullie acrobatie, jullie doorzettingsvermogen, jullie helpende hand naar anderen toe, jullie bemoedigende woorden... tijdens het hoogteparcours in Accro Adventure Park.
Goed gedaan!
Jullie kunnen deze zalige dag herbeleven met de vele foto's... zowel bij klas 6A en 6B.
Veel kijkplezier!
Juf Lien en juf Annelies

Generic placeholder image