Verwenweek

Deze week wordt elk lid van ๐“ฅ๐“‘๐“ข ๐“‘๐“ฒ๐“ท๐“ท๐“ฎ๐“ท๐“ฑ๐“ธ๐“ฏ in het volste geheim verwend door een andere collega. Het is immers ๐Ÿ†…๐Ÿ…ด๐Ÿ†๐Ÿ††๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ††๐Ÿ…ด๐Ÿ…ด๐Ÿ…บ voor de volwassenen op onze school. Dit gebeurt volledig anoniem maar er mogen wel tips worden aangereikt. Vrijdag pas mag de verwenner zich bekend maken... Spannend hรฉ! Wordt een leuke ervaring waar we allemaal naar uitkijken!
Hรฉ, ppsstt, wist jij trouwens dat je een schat van een persoon bent als je dit berichtje leest? Zei iemand je vandaag al dat je er goed uit ziet?

Generic placeholder image

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ผ๐—บ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น!

Met onze leerlingenraad โ€˜๐‘ซ๐’† ๐‘ฉ๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’‰๐’๐’‡๐’Œ๐’๐’‘๐’‘๐’†๐’“๐’•๐’‹๐’†๐’”โ€™ voeren we een verkeersveilige campagne vanaf ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ.
Bedoeling is om alle leerlingen รฉn ouders bewuster te maken van veiligheid in het verkeer. Daar zijn we immers samen verantwoordelijk voor.
Hierbij doen we graag een warme oproep om uw kind zo goed mogelijk te laten opvallen als weggebruiker. Dit zowel als passagier, voetganger of fietser.
Indien u, als ouder, in de schoolomgeving rijdt met de wagen, zorgt u dan mee voor de veiligheid van onze kinderen door veilig en correct te parkeren en uw snelheid te matigen?
Nu al een oprechte dank je wel vanwege al onze kids!

Generic placeholder image

winnaars sponsorboekje CC

De winnaars zijn :
* Maurice Lisabeth L1C
* Rรฉmi Wouters K1C

Proficiat

Generic placeholder image

Generic placeholder image

Documenten

Schoolreglement, brieven, schoolraad, oudercomitรฉ, scholengemeenschap, zorg, ...

Generic placeholder image

School

Nieuws en foto's van onze school. Schooluren, zorg, ouderraad, ...

Generic placeholder image

Klassen

Nieuws en foto's van onze klassen.

Generic placeholder image

Kalender

Uitstappen, evenementen, ...

Generic placeholder image

Links

Bingel, Kweetet, ...

Generic placeholder image

Contact

Neem contact op met de directeur, zorgcoรถrdinator of secretariaat. 

Kleuter en lagere school Binnenhof
Binnenhof 53, 8930 Menen
056 51 29 05, www.blijdhove-binnenhof.be