Home > Klassen > L6A >

L6A

Juf Lien en juf Katrien

Nieuws uit de klas


Schoolreis Buitenbeentje Dismuide

Samen met de zon sprongen we enthousiast op de bus richting Diksmuide. Het werd er een dag vol nieuwe ervaringen, doorzettingsvermogen, conditiewerk en strategisch denken. Iedereen gaf het beste van zichtzelf. Voor de juf een plezier om te zien.

Generic placeholder image

Bosklassen Dag 2

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt was iedereen klaar voor een sportieve, actieve dag. Benieuwd naar wat we allemaal deden? Neem zeker een kijkje bij de foto's van zowel L6A als L6B.

Generic placeholder image

Bosklassen Dag 1

Eindelijk was het zover vandaag: de start van de lang verwachte bosklassen. We beklommen reeds de Kemmelberg vol enthousiasme. We gingen op pad met de wijze vrouw Renate en leefden ons sportief uit. Al die inspanningen werden beloond met lekker eten. De dag sluiten we af met een uitdagende quiz.

Generic placeholder image

Voorleesweek Wij kwamen verkleed naar school.

We mochten ons verkleden in 1 van de boekenbeesten. Kijk eens wat een kleurrijk resultaat!

Generic placeholder image

Voorleesweek: op zoek naar de tweede ster

Maandag gingen we als aanzet van de voorleesweek creatief aan de slag en bouwden we een mooi boekenhuis. Daarmee haalden we onze eerste ster binnen. Dinsdag lonkte de nieuwe uitdaging: woorden zoeken in allerlei opdrachten om zo een zin te vormen. We denken de opdracht opnieuw tot een goed einde gebracht te hebben.

Generic placeholder image

Nestkastjes bouwen Timmeren in de klas

Van de stad Menen kregen we voor elke leerling van de derde graad het materiaal om nestkastjes te maken. Na wat teken-, pas- en meetwerk konden we aan de slag. Je kan een heel foto-album vinden van ons getimmer.

Generic placeholder image