Home > Klassen > L6A >

L6A

Juf Lien en juf Katrien

Nieuws uit de klas


Zwempartij

De laatste examens voor de leerlingen van het zesde zijn achter de rug. Deze inspanningen verdienen een welverdiende ontspanning. Wat denk je van een verkwikkende zwempartij in lekker warm water? De kids vonden het alvast top. De foto's spreken boekdelen.

Generic placeholder image

Kangoeroewedstrijd

Moeilijke vragen, makkelijke vragen, ... In 50 minuten allemaal beantwoorden. Geen makkie. Maar we hebben het toch gedaan. Het was leuk de kangoeroewedstrijd!

Generic placeholder image

Nieuwe ervaringen

Zo fijn al die stralende gezichtjes de voorbije dagen. We mochten er vooreerst met de fiets op uit: even de fietsvaardigheden testen en het parcour van het fietsexamen verkennen. Iedereen deed het top. Op naar het echte fietsexamen verder dit schooljaar.
Ook de middelbare scholen daagden ons uit: corona stak hier dit schooljaar geen stokje voor. Dankzij een box vol experimenten verkenden we het College te Menen. Het VTI daagde ons ook uit: we maakten een katapult. We testten die uit en amuseerden ons met de katapulten tijdens de Vlaamse kermis. De foto's en de filmpjes spreken voor zich.

Generic placeholder image

Halloween

De dag voor de vakantie werd echt een gezellige, creatieve dag. De leerlingen gaven samen met de juf het best van zichzelf. De creaties kan je bewonderen bij de foto's.
Ik wens iedereen een heel deugddoende vakantie toe.

Generic placeholder image

Lezen....

Een boek lezen: nee dat klinkt niet voor iedereen als muziek in de oren. Naast het feit dat vlot lezen een noodzaak is in het dagelijks leven. Kan lezen vooral gezellig, motiverend, leerrijk en nog zoveel meer zijn.
Daarom: stoelen en tafels aan de kant. En iedereen probeert op zijn manier de leeskriebels aan te wakkeren.

Generic placeholder image

Ouderavond zesde leerjaar

Beste ouders, eind september zijn jullie normaal jaarlijks welkom in de klas voor een ouderavond. Gezien de huidige coroantijden kan en mag die avond niet doorgaan. Op jullie persoonlijk mailadres stuurden we jullie de projectie van die avond door. Op deze manier hopen we jullie een inkijk te geven in het schoolgebeuren.
Grt juf Lien en juf Xandrien

Generic placeholder image

Sportdag

Dinsdag 15 september, het werd een hartverwarmende, sportieve dag vol variatie, enthousiasme en doorzettingsvermogen. De foto's spreken voor zich. Neem zowel een kijkje bij onze klas als L6B. Ook juf Annelies nam foto's van jou.

Generic placeholder image

De eerste schoolweek

Amai, wat is die eerste schoolweek snel voorbij gegaan. Iedereen genoot duidelijk van het opnieuw samenzijn op een vrij 'normale' manier. Ook de juffen genoten.
De perfecte, fijne week als aanzet van een leuk schooljaar.

Generic placeholder image