L2C (CC)

Juf Ann D.

Nieuws uit de klas


Dag van de jeugdbeweging 23 oktober

Vandaag mochten de kinderen naar school komen in hun kleren van de jeugdbeweging. Bijna de volledige klas kwam naar school met zijn/haar scoutskleren!

Generic placeholder image

Knutselen een egeltje

We knutselden een egeltje met klei en tandenstokers. Het resultaat mag gezien worden!!!

Generic placeholder image

op ontdekking wero : (t)huis

We gingen op ontdekking in de buurt van onze school. De 'gebouwen ' werden goed onderzocht... zie ik een balkon? drempel? ramen? voortuin? lantaarn? Welke materialen werden er gebruikt?... De kinderen werkten als echte onderzoekers! Ook de verkeersborden kregen de nodige aandacht.

Generic placeholder image

Dag van de sportclub

Iedereen die lid is van een sportclub mocht in de sportkledij van zijn/haar club naar school komen. En er waren er behoorlijk veel hoor...

Generic placeholder image

Sportdag 15 september

Wat een blije gezichtjes! De sportdag was reuzeleuk en iedereen zette zijn beste beentje voor. Ook de stralende zon was van de partij.

Generic placeholder image

Jarig in september Hoera voor Wout!

Op 12 september vierden we de verjaardag van Wout, hij verjaarde als eerste van onze klas dit schooljaar. Proficiat met je 7de verjaardag!

Generic placeholder image

Eerste communie zaterdag 5 september

Hoera! Na enkele maanden uitstel wegens corona kunnen jullie eindelijk je eerste communie doen. Een dikke proficiat!!!!

Generic placeholder image

Eerste schooldag 1 september

Wat een drukte vandaag! Ik zag overal blije gezichtjes. Jullie zijn superflink gestart zeg. Spreken, dansen, rekenen, tekenen, knippen, schrijven en de eerste communie voorbereiden... Het was al behoorlijk druk. Kijk vlug eens naar de foto's

Generic placeholder image

Welkom 1 september 2020

Dag Victor, Junes, Iona, Sander, Nand, Remi,Jonas, Leon, Marie-Lou, Dieuwke, Sarah-Lynn, Audrey, Ewoud, Marie-Alix, Naud, Wout en Enora. Alles staat en ligt reeds klaar in de klas. Ik popel om er aan te beginnen. Jullie ook? Van harte welkom in het 2de leerjaar!

Generic placeholder image